Testimonios Erasmus en tiempos de Pandemia: Marc – Erasmus en Varsovia

“Considero la meva experiència d’Erasmus, com un Erasmus especial, molt poc habitual i molt mogut. Ha estat molt divertit viure a Polònia durant 6 setmanes, sol, lluny de tot i de tothom, la gastronomia, la cultura, la festa, tot molt interessant i emocionant. Però no tot va ser bo, vaig tenir molts problemes amb l’allotjament, però finalment ho vaig portar bé i ho vam solucionar.

Vaig tenir molta sort amb el gerent de l’empresa, un home extraordinari, amb bon cor, formal, intel·ligent, amable, agraït… m’emporto l’amistat d’un amic, no d’un cap. He après moltíssim d’ell, m’ha ensenyat com es treballa a la vida adulta en aquest sector. Sempre hem de treballar, sempre hem d’actuar, «make decitions» ho repetia constantment. Sempre em deia: no hem de deixar que ens avancin, sempre hem de ser formals, sempre actius perquè a la vida les coses han de passar i passaran com vulgui la vida, no tu, aquesta és la raó per la qual sempre has de treballar i estar al dia, per saber quan agafar l’oportunitat que s’ofereixi en un moment donat. 

De debó que l’experiència val la pena. Imagineu que teniu aquesta oportunitat i no hi ha una pandèmia mundial que us faci frenar aquesta aventura. És genial, si algun dia podeu, no dubteu, marxeu!!! 

Encara que el COVID-19 em va fer tornar a casa abans de temps, he seguit treballant. Cada matí treballo online amb l’Andreas (el meu cap). Seguim amb els nostres projectes i fem vídeo trucada 2-3 cops a la setmana. 

En conclusió, he tingut molta sort i estic molt agraït d’haver tingut aquesta oportunitat i viure-la com diu ell. I sobretot de conèixer gent així i aprendre com he après.

Simplement gràcies!!

 Marc”

IMG_5331b (2)

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s