Tetimonios Erasmus en tiempos de Pandemia: Pau – Erasmus en París

«Em dic Pau Màrquez, estudiant de grau superior de comerç internacional i aquest any al gener vaig començar un ERASMUS a París de 3 mesos. Ha sigut una experiència única i inoblidable tant acadèmica com personalment. 

La meva estada es va veure afectada l’ultima setmana abans d’acabar, degut al COVID-19. Ja feia dies i setmanes que estava pendent de les notícies de com anava progressant la pandèmia tant a Catalunya com al resta del món. Però a França no hi havia cap tipus d’alerta i la gent feia vida normal i jo seguia amb la meva rutina. Fins que no es va declarar l’estat d’alarma a l’estat espanyol, no havia pensat que igual hauria de tornar a casa una setmana abans. 

La situació es va complicar de cop i volta, la meva família i sobretot l’empresa en la que estava fent les practiques em van recomanar que tornes a casa i acabés els últims dies fent teletreball. 

Al final va sortir tot bé, vaig tindre sort, tant amb l’empresa com amb la logística per tornar. 

Dono les gràcies al meu Institut IES Poblenou i al Departament d’Educació per haver-me donat aquesta oportunitat tant gratificant. També a la meva tutora Isabel Sánchez i la coordinadora de Mobilitat Dolors Menor per haver-me donat tot el suport en alguns moments crítics degut al COVID-19 i per fer possible aquesta experiència. 

Pau Màrquez «

IMG_1329

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s